Wednesday, September 2, 2009

. meeetings .

orang len sebok marathon exams. ai? semalam kan, ai marathon meetings. cool gile coz ai kne running from one meeting to another tho yg 1st meeting tu tak setel lagi. penat ohh penat. kadang kadang ai terpk, ai je ke yang bizi bagai cm nih ha? tade lah plak kan ai dgr membe2 ai bebel psl hari hari mereka yang penuh dgn meetings here and there.

bile da bizi dengan hal kelab kelab neh, ade laa gak membe membe suh ai msuk MPP. MEMANG TAK LAH KAN. ai tak minat untuk msuk pape lagi. cukup cukup lah dengan 2 kelab ini sahaja. AGM both clubs pon da lepas, so new kepimpinan, new tanggungjawab, kerja makin banyak, beban bertambah, tidur makin kurang, makan banyak tuh gak hehe, dating still dating. lol.

u ols rase kan. possible tak ai nak handle 2 big programs for 2 clubs next July ? due due ai kena jadi KP. and ai da la tapena sekali pon jd KP. takot sebenanye. isk.

ohh and time meeting Wawasan semalam, rase sikit awkward coz there's no more kakak kakak yang owez advice ai, skrg bertambah muka muka baru yang TAK BOLE panggil ai kakak tapi bole refer kepada ai if they have any probs. yet ai happy meeting semalam coz this is it, ai da naek pangkat, banyak yang perlu di tunjuk ajar kepada new Timbalan Bendahari, and other new excos.

Semoga berjaya buat keje sahabats. jangan segan segan tanya kalau tak tahu. :)

4 comments:

Nissie said...

to be honest. agak impossible. kene lak org bwh sume baru2. kalau keje tak yah paper work tak pe, kalau keje kene ada paper work dan bertulis2 tak payah. renti kan la. dr dedua2 jdi ala kadar, bek kita buat satu je tpi bebtul sukses. kan?


ni my 2 cents jek la. berdasarkan pengalaman.

nat.tash.sha said...

huhu thanks sis!

i've think bout it. drpd due due prog hancuss, baek ai drop 1 of them. means i hve to lumpuhkan harpn 1 of the prez.. 2 club ni kak.. hadoyyy.

Nissie said...

haha. sebab tu la akak tak pernah kawen dua.

nat.tash.sha said...

weh weh kak
awak da kawen ke?
LOL.